Digitalni nomadski i poslovni turizam

U BioSferi i posao može biti – turizam. Za moderne nomade današnjice, one digitalne, kojima je svijet ured, jedan od najljepših poslovnih prostora upravo je ovaj naš. Posebne pogodnosti za digitalne nomade, od mjesta za rad do povoljnijih uvjeta za posjećivanje parkova i kulturnih znamenitosti stoje vam na raspolaganju. Baš kao i moderno uređeni prostori za poslovne sastanke, konferencije ili događaje, uronjeni u raskošno prirodno i povijesno okruženje BioSfere.


BioSfera za digitalne nomade

BioSfera dočekuje digitalne nomade s Multipark karticom, osmišljenom baš za ljude kojima je ured čitav svijet. Zahvaljujući ovoj kartici/pasošu digitalni nomadi ostvaruju razne pogodnosti na prostoru parkova BioSfere - od povoljnije cijene ulaza i popusta na dio ponude aktivnosti u parkovima, pa do besplatnog coworking prostora u parkovima koji imaju tu mogućnost (npr. NP Krka, NP Paklenica, PP Vransko jezero). Osim upoznavanja s prirodnom i kulturnom baštinom BioSfere, Multipark kartica omogućuje digitalnim nomadima i izravno iskustvo upoznavanja domaćih ljudi i običaja, uključujući ih u život lokalne zajednice te predstavljajući Hrvatsku kao poželjnu, otvorenu i suvremenu destinaciju.

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove „Park prirode Vransko jezero“.

Za više informacija o EU fondovima posjetite internetsku stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije www.razvoj.gov.hr i stranicu Europskih strukturnih i investicijskih fondova www.strukturnifondovi.hr