Veslanje

Ono što je bicikl na tlu, to je veslo na rijeci, jezeru ili moru - zato se otisnite u istraživanje vodenog svijeta Biosfere na vesla i upoznajte ga u svom vlastitom ritmu. U kajaku istražite stotine skrovitih morskih uvala, otoka, hridi i otočića, zaveslajte tirkiznom površinom Vranskog jezera, ili se spustite dubokim, stjenovitim kanjonom Zrmanje sve do ušća; na raftingu uživajte u njenim brzacima i slapovima, ili izađite na ranojutarnju bonacu u kajiću betinskoga ribara... Sve su to doživljaji koji se pamte još dugo i čak nas na dalekom kopnu mogu uljuljkati u prirodni ritam Biosfere.


Preveslaj BioSferu

Za ljubitelje aktivnog odmora u prirodi morsko kajakarenje nezaobilazna je aktivnost. Bilo da ste iskusni kajakaši željni dugih, višednevnih ekspedicijskih tura, ili potpuni početnici koji tek uče baratati veslom, vode BioSfere pružit će vam nezaboravno veslačko iskustvo. Sve što trebate učiniti je odabrati mjesto koje želite preveslati, a mi ćemo vam pronaći iskusnog vodiča, koji će vas podučiti svemu što trebate znati i sigurno vas povesti u veslačku avanturu skrojenu po mjeri baš za vas.

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove „Park prirode Vransko jezero“.

Za više informacija o EU fondovima posjetite internetsku stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije www.razvoj.gov.hr i stranicu Europskih strukturnih i investicijskih fondova www.strukturnifondovi.hr