Podvodni turizam

Privlači li vas veliko plavetnilo, tajanstvena tišina podmorja, njegov živi svijet ili potopljeni svjedoci burnih događaja iz davnina, BioSfera nudi bezbrojne mogućnosti. Odlučite li se za ronjenje na dah, razgledavanje slikovitog podmorja kroz stakla polupodmornice ili pak za zaron s bocama uz vodstvo iskusnih instruktora doživljaj će biti samo vaš - jedinstven i nezaboravan.


Otkrij podmorje BioSfere

Ovaj iznimno doživljajan program čini jednodnevni izlet brodom koji uključuje jedan discovery zaron s bocama uz vodstvo iskusnih ronilačkih instruktora. Već i samo putovanje brodom do stjenovitih „kornatskih kruna“  i veličanstvenih strmaca Telašćice i Dugog otoka napunit će vam oči ljepotom, a uron u čarobni svijet podmorja doslovno će vas ostaviti bez daha! Ali, ne brinite – prije samog zarona voditelj će vas upoznati s opremom i načinima korištenja, sigurnosnim protokolima te sa samom lokacijom, tako da će vaš doživljaj biti nezaboravan i potpuno siguran.

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove „Park prirode Vransko jezero“.

Za više informacija o EU fondovima posjetite internetsku stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije www.razvoj.gov.hr i stranicu Europskih strukturnih i investicijskih fondova www.strukturnifondovi.hr