Otvorene prijave za sudjelovanje na radionici „Obrazovni turizam (škole u prirodi, team-building, radionice, tečajevi, retreat programi, istraživački turizam/nastavne baze)“

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero i Lacko Outdoor, obrt za usluge i savjetovanje, pozivaju sve zainteresirane na sudjelovanje na radionici iz ciklusa radionica razvoja turističkih proizvoda u sklopu projekta „Centar za održivi aktivni turizam BioSfera Biograd“.
Radionica „Obrazovni turizam (škole u prirodi, team-building, radionice, tečajevi, retreat programi, istraživački turizam/nastavne baze)“ održat će se 6. i 7. svibnja 2021. u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Biograd, na adresi Bukovačka 23, Biograd na Moru.
Radionica je namijenjena svim zainteresiranima za aktivno sudjelovanje u razvoju i ponudi proizvoda iz područja predmetnog oblika turizma.
Radionica će trajati dva dana, a vodit će je Daniel Lacko koji ima dugogodišnje iskustvo u razvoju turističkih sadržaja i ponude na destinacijama, organizaciji i osmišljavanju turističkih, sportskih i promotivnih događaja te u medijima i PR-u. Lacko je više godina bio predsjednik Zajednice pustolovnog turizma pri HGK.
U pripremi i provedbi radionice kao stručnjak za temu predmetnog oblika turizma sudjelovat će Čedo Josipović, profesor kineziologije, instruktor speleologije i instruktor međunarodne organizacije „Outward Bound“, koji ima veliko iskustvo u osmišljavanju, organizaciju i provođenju raznih programa iskustvenog učenja od školskih do team building programa.
Plan radionice:
Prvi dan (06.05.) 09.30 - 15.30
- uvod i definiranje pojmova
- interaktivna rasprava o određivanju značajnih i karakterističnih fenomena iz područja predmetnog turizma na području ciljanog područja
- prikupljanje ideja za razvoj turističkih proizvoda predmetnog oblika turizma
Drugi dan (07.05.) 09.30 – 15.30
- odabir najboljih ideja za razradu turističkih proizvoda
- detaljna razrada barem jednog proizvoda
Sudjelovanje na radionici je za sve sudionike besplatno, a nakon svake radionice organiziran je ručak za sudionike.
U svrhu osiguranja epidemioloških mjera, a sukladno uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH, broj sudionika je ograničen. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem adrese elektronske pošte: kristian.saric@cedrasplit.hr ili na kontakt broj: 099 596 8461 najkasnije do 5. svibnja 2021. godine.
Napomena: Radionice se održavaju u okviru projekta „Centar za održivi aktivni turizam BioSfera Biograd“ oznake KK.06.1.2.01.0019, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Provoditelj projekta je JU PP Vransko jezero, a partneri su Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split, Grad Biograd na Moru i Hrvatska gorska služba spašavanja.

Raspored svih radionica dostupan je na linku.

Lipanj 2024.
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Posljednje vijesti

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove „Park prirode Vransko jezero“.

Za više informacija o EU fondovima posjetite internetsku stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije www.razvoj.gov.hr i stranicu Europskih strukturnih i investicijskih fondova www.strukturnifondovi.hr